Search

CAASPP Testing ClassBell Schedule
Angel Jimenez
Monday, April 08, 2019

Bell Schedule:

Mon, Tues, Thurs: Lunch A

Testing/Homeroom:   8:30-10:10 (1hr. 40min)

Nutrition Break:       10:10-10:15 (5 min)

Period 1:                     10:18-10:54 (36 min)

Period 2:                   10:57-11:33 (36 min)

Period 3:              11:36-12:12 (36 min)

Lunch A:                     12:12-12:42 (30 min)

Period 5:                  12:45-1:21 (36 min)

Period 4 :                    1:24-2:00 (36 min)

Period 6:                2:03-2:39 (36 min)

Period 7:                   2:42-3:18 (36 min)           

Mon, Tues, Thurs: Lunch B

Testing/Homeroom:   8:30-10:10 (1hr. 40min)

Nutrition Break:       10:10-10:15 (5 min)

Period 1:                     10:18-10:54 (36 min)

Period 2:                   10:57-11:33 (36 min)

Period 3:              11:36-12:12 (36 min)

Period 5:                     12:15-12:51 (36 min)

Lunch B:                  12:51-1:21 (30 min)

Period 4 :                    1:24-2:00 (36 min)

Period 6:                2:03-2:39 (36 min)

Period 7:                   2:42-3:18 (36 min)    

Wednesday: Lunch A

Testing/Homeroom:    9:26-10:52 (1hr. 26min)

Nutrition Break:       10:52-10:57 (5 min)

Period 1:                     11:00-11:30 (30 min) Period 2:                     11:33-12:03 (30 min)

Period 3:                     12:06-12:36 (30 min)

Lunch A:                     12:36-1:06 (30 min)   Period 5: 1:09-1:39 (30 min)     

Period 4:                     1:42-2:12 (30 min)

Period 6:                     2:15-2:45 (30 min)

Period 7:                     2 :48-3:18 (30 min)

Wednesday: Lunch B

Testing/Homeroom:    9:26-10:52 (1hr. 26min)

Nutrition Break:       10:52-10:57 (5 min)

Period 1:                     11:00-11:30 (30 min) Period 2:                     11:33-12:03 (30 min)

Period 3:                     12:06-12:36 (30 min)

Period 5:                     12:39-1:09 (30 min)  Lunch B: 1:09-1:39 (30 min)     

Period 4:                     1:42-2:12 (30 min)

Period 6:                     2:15-2:45 (30 min)

Period 7:                     2 :48-3:18 (30 min)